Profile Photo

Studio An V Thot

  • http://www.studioavt.com
  • Design Professional

Udaan, at New Delhi, by Studio An V Thot

Students spend the majority of their day in a school building during their most crucial developmental years. In this time of pivotal growth, schools must be a space for creative thinking, a source of inspiration, and a starting point for developing a sense of awareness and responsibility. A north-western, angular entrance has been aesthetically crafted to add significance without occupying more space or by compromising on natural light and ventilation. - Studio An V Thot

Read More

Yashoda Hospital at Ghaziabad, by Studio An-V-Thot

The 310 bedded hospital has seen a journey of 25 years. The management’s decision to get this upgraded into a modern infrastructure was the need of the hour. The problem with the whole hospital was the Infrastructure and ambience. The Facade of the whole building doesn’t used to look like a 310 bedded Hospital as the building sits on a L shaped Plot.

Read More

Office of Studio An-V-Thot at New Delhi

The Designer duo, always wanted their work place to be their own world of colors and spatiality. This was the driving force for them, once they took up an office space in the chaotic urban environment of Delhi. The challenge was to design and develop the space within very strict budget and timeline. After two …

Read More

The Plus House, Panipat – Studio An-V-Thot

The project was perceived as a creation of rectangles within a square, which clearly took us to benefitting proportions during the planning. This was the answer to a rather questionable site which sat on an almost square plot 55′ x 58′, thus generating a challenge as well as curiosity to achieve a depth of travel …

Read More

Perfect Generators Technologies Pvt. Ltd., Delhi by Studio An-V-Thot

It all started with a few notorious smiles & laughter at our Studio. The client, known to us since the beginning of our practice, was not willing to disclose the area of this new project while bombarding with the endless requirements (never losing the smile on his face). A 600 sq ft. space had to …

Read More
Please wait...

Register / Login

[youzer_login]