The Office Next Door, at Vesu, Surat, by The Concept Lab

Photographer © Noaidwin Sttudio (Noaidwin_studio)
The office next door is the new project that recently completed is a  real estate office and is made upon a total carpet area of 475 sq. Ft and consists of a reception area followed by a waiting area, 2 meeting cabins and completed by a pantry and a washroom. The client was very precise about the design is very sober yet elegant. The office turned out even better than expectations.A clean white openable panel wall has been constructed to hide the windows giving the reception a subtle look. - The Concept Lab

Categories: ,

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

The Office Next Door, at Vesu, Surat, by The Concept Lab 2

 

The office next door is the new project that recently completed is a  real estate office and is made upon a total carpet area of 475 sq. Ft and consists of a reception area followed by a waiting area, 2 meeting cabins and completed by a pantry and a washroom.

 

 

The client was very precise about the design is very sober yet elegant. The office turned out even better than expectations.A clean white openable panel wall has been constructed to hide the windows giving the reception a subtle look.

 

 

Then comes the pantry the doors has been made using wooden battens and grey glass. To add colours to the waiting area we have used a bright colour sofa.

Beautiful green silence colour has been coated on the back wall of the boss cabin with a pattern of grooves on the 1/4th part of the wall. The console table has been made using cane shutters with glass on both sides and a pop-in tan colour has been used for the sofa.

 

 

The partition between both the cabins has been done using sandwich glass and motorized Venetian blinds solving both the purpose(s) of visibility and privacy at the same time. The meeting room has been given a sober look by using paneled grey walls with a black strip at the bottom and an Italian marble tabletop has been installed.

 

Project Facts –

Project name: The Office Next Door
Project Area: 475 Sq.ft (C.A)
Principle Designer : Nirja Choksi (_nirjachoksii)
Designer firm: The Concept Lab (_theconceptlab)
Designer team: Amisha jain & Nimisha jariwala
Project location: vesu, surat

Share your comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like

Paras Buildtech Office at Gurugram, groupDCA

Office for Paras Buildtech at Gurugram, by groupDCA

With the tenets of trust and integrity as its cornerstone, Paras Buildtech has a strong foundation built on an unshakeable brand lineage. The company’s vision to enhance lifestyles with state-of-the-art residential projects, high-end commercial spaces, and internationally styled retail avenues is evident in the interiors of their corporate office in Gurugram.

Read More »

Subscribe to Architecture and Design Updates